Dr. Sinkó Erika coach, tréner

Sérelmek megbocsátása, múltbeli emlékek elengedése, teljes körű felelősségvállalás azért, amim van, külső és belső békém megteremtése, hitemhez való hűség, önmagam és mások elfogadása, majd mindez után célzás, tervezés, cselekvés és a várva várt eredmény szüretelése. Ebben hiszek, így élek!

Eddigi életem mindig a kíváncsiságról, a tanulásról és a szenvedélyről szólt. Érdeklődésem, tanulmányaim középpontjában mindig az az ember állt, aki tudatosan akarja építeni jövőjét. Gyerekkorom óta tudom, mi a legfőbb küldetésem: lehetőségeket mutatni az embereknek, ezáltal támogatást, segítséget nyújtva számukra.

Eredeti végzettségemet tekintve pedagógus vagyok. Jogi diplomámat – munka mellett – a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi karán szereztem. Több mint húsz éve a versenyszférában dolgozom, közben marketinget, majd coachingot tanultam. Tagja vagyok a CoachOK Szakmai Szövetségének, a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének, szerepelek a Minősített Coachok Szaknévsorában.

A sokféle tudásanyag eredménye lett az általam kidolgozott Életbelépő tréning sorozat, mely lehetőséget, segítséget kínál azoknak, akik nem elégszenek meg a puszta léttel, hanem a legtöbbet szeretnének kihozni magukból és az élet által nyújtott lehetőségekből.

Tapasztaltam és tudom, mit jelent

  • munka nélkül maradni hosszú időn át, nem érteni miért nem jutsz előrébb, majd felállni és egy új életutat felépíteni, ami sikert hoz.
  • pályakezdőként vagy akár több mint 18 éves tapasztalattal, munkát keresni, találni, majd kiteljesedni.
  • vágyni arra, hogy önbizalmad és önbecsülésed erős legyen.
  • elismerést, megerősítést várni a környezettől, majd rájönni, hogy ezek már rég benned vannak.
  • életközépúti válságban lenni, újból felépíteni magadat, új irányokat keresni és találni, azokon elindulni és el is jutni a végcélig (…és ezután jön még csak a java!).
  • párkapcsolatban

– padlóra kerülni annyira, hogy lenullázd magad, majd ebből a mélységből felállni,
– elbeszélni egymás mellett, miközben pár apró tény tudatában máris egy nyelvet beszélhetsz a másikkal,
– elfogadni magadat és a másikat olyannak amilyen,
– élni és élni hagyni.

  • kiégve, motiváció és célok nélkül élni egyik napról a másikra, miközben vágysz „valamire”, csak azt nem tudod mire, majd megtalálni ezeket és átélni megvalósításuk édes gyümölcsét.
  • vezetővé válni és a felelősséggel szembe nézni, félni tőle, majd leküzdeni.
  • vágyni arra a szabadságra, hogy hangot adj és megmutasd, hogy Te másként gondolkodsz mint az átlag, ugyanakkor mégsem őrültnek tűnni.

Jelenleg saját cégemet, a Self Training Consulting Kft.-t vezetem és igazán szerencsés vagyok. Az hivatásom, amit a legjobban szeretek: tréningeket fejlesztek és tartok, emberekkel foglalkozom úgy, hogy mindeközben tanulok és a szenvedélyemnek élek.

Hálás vagyok mindenért ami történt és történik velem!