50 állásinterjú kérdés kártyacsomagok

Adj zöld utat magadnak az állásinterjún!

Ma már nem elég készülni az állásinterjúra, hanem egyenesen kötelező! Míg önéletrajzunk megnyitja az ajtót, addig az interjún nyújtott szereplésünk eldönti, hogy ajtón belül, vagy kívül maradunk-e. Ebben segít az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomag.

 

Miért nem jutok tovább az állásinterjúkon?
Mit (kiket) fognak kérdezni az állásinterjún?
Mi a legjobb válasz az adott interjú kérdésekre?
Hogyan készüljek fel az állásinterjúra?


Íme a leggyakoribb kérdések, amivel tréningek és coaching ülések során találkozom. Munkámból kifolyólag sok tehetséges és figyelemre méltó személlyel és szakemberrel beszélgetek, ám azt tapasztalom, hogy az önmagukat a legjobb oldalról bemutató, asszertív kommunikációval hadilábon állnak. Ők azok a szerencsések, akiknek van lehetőségük a személyes találkozásra, és felkészülésre. Ám mi van azokkal, akik idő, távolság, anyagi, vagy egyéb akadályok… miatt nem tudnak szakemberhez fordulni? Azért, hogy számukra is legyen lehetőség profin felkészülni az állásinterjúra, fejlesztettem ki az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomagokat.

50 állásinterjú kérdés - Basic

Standard_borito_Page_1

Vezetoknek-interju-kerdesek

 

 

Hogyan használd az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomagot?

A praktikus mágneses tárolódobozban összesen 50 db interjú kérdést találsz, plusz néhány magyarázó kártyát.

 

Basic_borito_Page_7

Minden kártya tetején találsz egy, vagy akár több valós állásinterjú kérdést. Erre, ezekre kell felkészülnöd úgy, hogy az adott kérdést megpróbálod az általad keresett pozícióra vetíteni.

A kérdés alatt ikonok – felhő, zászló és rajzszög –  abban segítenek, hogy  a legjobb, kifejezetten Rád leginkább jellemző tudást, tapasztalatokat, jellemzőket, képességeket, készségeket… mutasd be válaszodban.

Azért, hogy pontosan tudd mit jelentenek ezek a fogalmak készítettem számodra egy fogalomtárat. Ez abban segít majd, hogy pontosítsd az egyes fogalmakat, sőt, további segítséget (például kulcsszavakat) ad a legjobb válasz megtalálásához! A fogalomtár a kártya megvásárlása után éjjel-nappal elérhető számodra!

 

Állásinterjú kérdések

 

Azért, hogy ne bemagold a válaszokat, hanem spontán, ám mégis lényegre törő legyen a kommunikációd a kártya hátoldalán található üres vonalak lehetőséget adnak arra, hogy a legfontosabb címszavakat emlékeztetőül felírd. Ne feledd! Elég csak kulcsszavakat megjegyezned, mert ha az egész mondandódat tanulod meg gépies lesz a kommunikációd.

A válaszaidat mindig gondold át! Sok kártyán adok meg lehetséges jó válaszokat, ám a Te feladatod kifejezetten az, hogy megtaláld a Rád jellemző legjobb választ! Gyűjts minél több gyakorlati, valóban megtörtént példát, példákat, mert ezzel tudsz meggyőzővé és hitelessé válni.

 


Miközben felkészülsz, ügyelj arra, hogy az adott kérdésre adott válaszod mindig

  • a valós tudásodról, tapasztalataidról szóljon,
  • igaz, valóban Rád jellemző legyen,
  • mutassa be személyiségedben rejlő egyedi, megismételhetetlen egyéniségedet.

Természetesen az interjún könnyen előfordulhat, hogy nem szó szerint a kártyán szereplő, hanem hasonló, vagy esetleg más kérdéseket tesznek fel. Minél többet forgatod a kártyákat, minél mélyebbre nézel eddigi tudásodban, tapasztalataidban és személyiségedben annál nagyobb rugalmasság birtokába kerülsz, ami hozzásegít ahhoz, hogy mindig a legjobb választ add!


Az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomagok előnyei


Az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomag abban ad segítséget számodra, hogy egyedül, önismeretedet fejlesztve, sikeresen felkészülj az állásinterjúra. Ez azt jelenti, hogy a kártyát használva

✔︎ azonnal csökken az interjú okozta stressz érzése, így átgondolt és tudatos lesz kommunikációd!
✔︎ Többé nem fogsz félni attól, ha kérdeznek!
✔︎ Tudni fogod mi a legjobb válasz az adott kérdésre!
✔︎ Megszűnnek a kínos csendek és szünetek, amikor egy “váratlan” kérdést kapsz.
✔︎ A felkészülés eredményeként hamarabb célba érsz!
✔︎ Elég párszor végigfutni a kártyacsomag kérdésein és máris többet tettél, mint a legtöbb munkakereső: tudatos munkakeresővé válsz és felkészülve érkezel az állásinterjúra.
✔︎ Mélyíted önismeretet, így nagyobb önbizalmad, önbecsülésed lesz.
✔︎ Személyiségedet és egyediségedet tükröző asszertív módon kommunikálsz.
✔︎A mindössze névjegykártya méretű kártyacsomagot bárhová magaddal viheted, elfér a zsebedben vagy akár a táskádban is, így interjúra menet utazás, vagy várakozás közben könnyen átlapozhatod és átismételheted a legfontosabb kulcsszavakat.


Fontos! Az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomagok…

 

nem helyettesítik azt a tudást, tapasztalást, amit adott pozícióban elvárnak!
a kérdéseket mindig az általad keresett pozícióra vetítsd rá!
Ez azt jelenti, lehet, kicsit másképp kell értened, értelmezned a kártyán szereplő mondatot.
a kérdésekre nem biztos, hogy azonnal megtalálod a legjobb választ! Adj időt magadnak, legyél türelmes, néhány kérés megválaszolása alaposabb átgondolást kíván.
a kérdésekre adott válaszaid legyenek pozitív kicsengésűek, pro-aktív gondolkodást sugallók. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne lennének nehézségeid. A munkáltatók szeretik a fejlődési pontjaikat látó, pozitív hozzáállású, fejlődni kívánó jelölteket.
Végezetül ne feledd! Nem hibátlan jelölteket keresnek a munkáltatók! Olyan tudásban, tapasztalásban és személyiségben érett jelöltre vágynak, akik tökéletességükkel és tökéletlenségükkel együtt valamilyen előnyt, megoldást… kínálnak az adott cég számára! Ez azt jelenti, hogy arra koncentrálj, mit tudsz személyiségedből, eddigi tanulmányaidból, tapasztalataidból adni az adott cégnek.

 

Melyik 50 állásinterjú kérdés csomag való Neked?

Az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomag 3 szinten kínál felkészülést:

 

Jellemzők BASIC
alap-interju-kerdesek
STANDARD
gondolkodtato-interju-kerdesek
PRO
vezetoknek-interju-kerdesek
Kinek ajánlott? ✔︎ Pályakezdőknek
✔︎
Gyakorlattal rendelkezőknek

✔︎ Egy ideje keresgélőknek
✔︎ Gyakorlattal rendelkezőknek
✔︎
Beosztottaknak
✔︎ Vezetőknek
✔︎ Vezetői pozíciót keresőknek
✔︎ Vezetői pozícióba készülőknek
   (menedzser, középvezetői szint)

Kérdések szintje Alapkérdések, melyre függetlenül attól milyen területen vagy mióta keresgélsz, álmodból felébredve is tudnod kell válaszolni. Alaptól nehezebb, gondolkodtató kérdések,melyeket biztos, hogy át kell gondolnod ahhoz,
hogy a legjobb választ megtaláld!
Középvezetőknek való nehezebb  kérdések, melyek eddigi tapasztalatokra, és jövőbeli elképzelésekre, tervekre kérdeznek rá.
 Témák
(a teljesség igénye nélkül)
Önismeret, én-kép, kommunikáció, tájékozottság, asszertivitás, tapasztalatok, célok, jövőkép, motiváció, bérigény, felelősségvállalás, konfliktuskezelés, pro-aktivitás…
Értékrend, eredményorientáció, célok,
konfliktuskezelés, versenyhelyzet, motiváció, prioritások, időmenedzsment, elemzőkészség, én-kép, kreativitás, kooperáció, csapatban elfoglalt hely…
Vezetői készségek, konfliktuskezelés, mások motiválása, fejlesztése, delegálás, feedback adás, együttműködés, stressztűrés, asszertivitás, kitartás, felelősség…
 Árak 4 900 Ft 4 900 Ft 4 900 Ft
MEGRENDELEM!»

 ✶Az árak bruttóban értendők, és tartalmazzák a magyarországi házhoz szállítás díját. A kiszállítás postai úton történik, ajánlott küldeményként.


Csomagkedvezmények,- és variációk azért,
hogy a legtöbbet hozd ki magadból!

Előbb vagy utóbb annak, aki tudatosan építi karrierjét, szükséges lesz több kártyacsomag a felkészüléshez.
Azért, hogy a legjobb és legkedvezőbb áron juss hozzá a csomagokhoz  válassz az alábbi táblázatban lévő variációk közül!

 

Csomag variációk

BASIC és STANDARD

BASIC és PRO

STANDARD és PRO

BASIC és
STANDARD és
PRO
Listaár
9 800 Ft
(2 db)
14 700 Ft
(3 db)
Csomag ár

7 900 Ft

3 950 Ft/db

10 900 Ft

3 633 Ft/db

A postázási költséget
az ár tartalmazza
✔︎ ✔︎
Válassz igényed szerint! MEGRENDELEM!» MEGRENDELEM!»


Mi a megrendelés folyamata?

 

  1. Olvasd el az ÁSZF-et!
  2. Töltsd ki a Megrendelés űrlapot és kattints a Megrendelem! gombra.
  3. Ezután rövidesen küldünk egy e-mailt, melyben megtalálod a megrendelés részleteit és a számlázási adatainkat.
  4. Utald el a megrendelt termék(ek) árát az e-mailben található számlaszámra!
  5. Amint beérkezik az összeg, postázzuk számodra Az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomago(ka)t.

MEGRENDELEM!»

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelőn irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A Self Training Consulting Kft. honlapján indított megrendelés a megrendelési feltételek elfogadását is jelenti egyben. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-57892/2012 Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00276-2011
Copyright © Self Training Consulting Kft. 2016. Minden jog fenntartva!