Csoportban tanulnál, miközben megélni, fejlődni szeretnél? Gazdaságosan és okosan szeretnél időt és energiát fordítani magadra?

Tréningek, tanfolyamok, melyek Érted vannak

Olyan technikák, módszerek, praktikák érdekelnek, melyeket nem tanítanak az iskolában, ám mégis a sikeres élet kulcsát jelentik!

Coach-trénerként folyamatosan képzem magam, tanulok. Olyan technikák, módszerek, praktikák érdekelnek, melyeket nem tanítanak az iskolában, ám mégis a sikeres élet kulcsát jelentik. Több mint 23 évnyi tanulás után elmondhatom, hogy rengeteg olyan, a mindennapi életben nem használható ismeretet tanultam meg, aminek nem sok hasznát vettem.

Amire viszont szükségem volt ahhoz, hogy sikeres és boldog életet éljek: nagyobb önismeretre, a meggyőző kommunikációra (munkahelyi, párkapcsolati), jelenlétre, vélt vagy valós sérelmek elengedésére, egy szekérderéknyi kudarcom kezelésére, sikereim és eredményeim fel-, és elismerésére, a napi stressz leküzdésére, burn-ot felismerésére és kezelés, kiváló első benyomást keltő önéletrajz írásra, önmagamért való kiállása és képviselete.

Sokáig a sötétben tapogatóztam, sőt! Irigyeltem másokat, hogy milyen sikeresek, majd idővel rájöttem képeznem kell magamat!

Minden egyes tréningre külön-külön lefejlesztem az anyagot, tematika szerint összeállítom, struktúrába helyezem, megvizsgálom, hogy az adott téma szempontjából és a jelentkezők igényeiből melyek a legjobb lehetőségek és alternatívák. Technikákat, módszereket mutatok, hogy védett körülmények között Te több dolgot is kipróbálhass azért, hogy élesben már a legjobbat hozd ki magadból.

Amikor tartom a tréninget, figyelek Rád!

Figyelem, mi az, ami tetszik, mi az, ami nem. Mi az, amit kipróbálva működtetni tudsz, és mi az, amit nem. Szükség esetén félredobom a forgatókönyvet és azonnal módosítok. Látom, amikor elkeseredsz, ha valami fájdalmas emlék fut át fejeden vagy épp ellenkezőleg, felismerésre jutsz és felcsillan a szemed. Bátorítalak, felemellek, gondozlak, törődök Veled. Kérdezek, kérdezlek ám békén hagylak! Minden gondolat és érzés amit érzel kizárólag a Tiéd, amit akkor osztasz meg velem és a többiekkel, amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá. Ha végig csöndben ülsz mert csak szemlélődni szeretnél, tiszteletben tartom és elfogadom. Minden pillanat Rólad szól, a Te saját jelenlétedről és döntésedről!

A közös munka után kapcsolatunk még nem ér véget

Kíváncsi vagyok Rád! Írj nekem tapasztalataidról, számolj be sikereidről, próbálkozásaidról, de még kudarcaidról is! Igen, ez mind-mind érdekel engem! Tudni, látni szeretném, hogy mindazt, amit megtanultál, mindazt, ami kipróbáltál védett tréning körülmények között, azt hogyan működteted az életben! Örülök minden szónak, gondolatnak, amit megosztasz velem és másokkal. Ez reményt, fényt, hitet ad azoknak, akinek szüksége van a fejlődésre, ám még nem állnak készen arra, hogy elinduljanak azon az úton, amire Te már ráléptél. A fejődés és önmegvalósítás útjára!

Segítünk Neked, hogy a legjobb Életbelépő tréninget, tanfolyamot válaszd ki!

Olvasd végig az alábbi listát, mely megmutatja, hogy a keresett tudást, technikát, megoldást melyik tréningünkön találod meg!

 • Szeretnék elhelyezkedni, munkát találni, mindezt úgy, hogy pontosan tudjam, mi a célom hogyan érjem el, mit írjak, bele önéletrajzomba, hogy kreatív és egyedi legyen. Szeretnék profin kommunikálni, és azt is tudni szeretném, milyen jogaim és kötelezettségeim vannak. → Életbelépő tréning
 • Szeretném magamat hiteles, karizmatikus személyiséggé változtatni! → Én-márka tréning
 • Szeretném jobban megismerni magamat, de nem elméletre, hanem egy könnyed, játékos, ám mégis hasznos délutánra vágyom! → Önfeledt önismeret
 • Szeretném letenni a múltamat, ráadásul néha belső, negatív monológok mormogásán kapom magamat, előfordul, hogy a múlton merengek és mérges vagyok a világra… → Múlt, jelen, jövő egyensúly
 • Szeretnék nagyobb, erősebb önbecsülést, önbizalmat… → Legyen saját tükröd!
 • Szeretnék hatásosan és hatékonyan kommunikálni állásinterjún és a magánéletben → Kommunikáció és tárgyalástechnika
 • Szeretnék megküzdeni belső és külső konfliktusaimmal és a stresszel → Stresszdoktor
 • Profi, sablonoktól és sallangoktól mentes önéletrajzra és kísérőlevélre vágyom… → Legyen saját reklámod!
 • Kíváncsi vagyok személyiségem új oldalára. Szívesen kipróbálnám magamat a selyemfestésben → Selyemvarázs
 • Idegen nyelvű interjúra szeretnék felkészülni →
 • Fogalmam sincs, hogy merre induljak tovább jelenlegi élethelyzetemből, nem tudom, mihez kezdjek… → Inspiratív Coaching
 • Inkább segíts nekem személyesen → Lépj velem kapcsolatba!

 Szeretettel várunk!