Ingyenes képzés

Amikor az elhelyezkedés lehetősége kopogtat, engedd be!

Izgalmas képzési program indul 2017 szeptemberében, amelynek célja a 18 és 30 év közötti fiatalok munkaerő-piaci esélyeinek növelése.

Küldd el nevedet és e-mail címedet, ha nincs munkád és nem tanulsz éppen, ráadásul szívesen részt vennél egy nemzetközi szintű, hazai körülményekre szabott tréningen.

A képzés jóval több, mint álláskeresési technikák bemutatása, mivel úgynevezett életvezetési készségeket is fejleszt (ezek a készségek segítenek számodra például abban, hogy mielőbb elhelyezkedj, beilleszkedj, és a nagyszerű személyiségedben rejlő lehetőségeket sikerre vidd).

A foglalkozáson nem kell egyénileg kiállnod és szerepelned, mert tréneri segítséggel egyedül dolgozol, illetve a tananyagot interaktívan, csoportosan dolgozzuk fel.


Amennyiben van kedved csatlakozni hozzánk, úgy önismeretedről és önértékelésedről tanulhatsz meg sokat – így sokkal magabiztosabb leszel -, valamint arról,

  • hogyan lehet hatékonyan kommunikálni verbális és non-verbális eszközökkel,
  • hogyan lehet pl. a közösségi hálózatokat kapcsolatépítésre használni,
  • illetve arról, hogy miként lehet a kudarcokat feldolgozni, sőt! Építkezni belőlük!

Nevedet és e-mail címedet az info@eletbelepotrening.hu címen várjuk, és ha van kedved rögtön írhatsz nekünk pár sort magadról (nem kötelező).

Várjuk jelentkezésedet!