Munkát keresek. Vajon, jó az önéletrajzom, motivációs levelem?

Előbb vagy utóbb mindenki megkapja az állásinterjún való részvétel lehetőségét. Igen, lehetőségét, mert ez egy remek alkalom arra, hogy végre be-, és megmutasd a benned szunnyadó tehetséget, tudást, tapasztalatot. Ma már nem opció a tudatos és profi felkészülés, hanem egyenesen elvárás. A munkaadók azokat a munkavállalókat részesítik előnyben, akik önmagukat a valóságnak megfelelően, ám mégis határozottan és magabiztosan mutatják be.

munkát keresek

Készen állsz az állásinterjúra?

  • Milyen az első benyomást adó önéletrajzod és motivációs leveled?
  • Milyen a kommunikációd?
  • Mennyire vagy határozott, magabiztos és céltudatos?

Akár pálya-, akár újrakezdőként vagy itt szívügyem, hogy azokat a technikákat, módszereket mutassam meg Neked, melyek segítségével rátalálhatsz valódi önmagadra. Ezáltal felfedezheted, micsoda fantasztikus lehetőségek rejlenek egyedi, megismételhetetlen személyiségedben. Ez az út segít majd abban, hogy végre elhidd, jobb vagy, mint azt valaha is álmodtad!

TE és ÉN

Mindez igaz és persze jól is hangzik, ám tudnod kell, attól még, hogy megmutatok Neked néhány munkakeresési, önéletrajz írás vagy állásinterjú technikát, még nem fogsz munkát találni. A várva várt siker akkor érkezik, ha nem csak “próbálgatod”, hanem használod is őket! Mondhatnám azt is, én segítek megkeresni lehetőségeid kulcsát, az ajtót, azonban Neked kell kinyitnod!

Nincs okod elkeseredni, ha úgy érzed nem tudsz mihez kezdeni!

Az alábbi területeken, témákban tudunk segíteni Neked:

  • Önismeret – ez az alapja annak, hogy irányt találj, és tudd mit írj önéletrajzodba, valamint, hogy mit, mennyit, mikor, kinek, hogyan kommunikálj szakmai oldaladról és személyiségedről.
  • Önismereten alapuló önéletrajz és motivációs levél – Tudtad, hogy átlagosan, kb. 5-8 munkahelyünk van életünk során? Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy tudsz-e hatásos önéletrajzot és motivációs levelet írni!
  • Interjúra felkészülés, asszertív kommunikáció – hiszen mindez semmit nem ér, ha nem megfelelően kommunikálod a benned rejlő potenciált, vagy ami még ettől is rosszabb titokban tartod!

Válassz a számodra leginkább hatékony felkészülési formák közül

Kis csoportos karrier tréning Egyéni felkészítés coach segítségével  Felkészülés kártyák segítségével – egyedül!
Itt maximum négyen vagytok, és 3×60 percben, interaktív karrier tréning keretében készülhetsz fel a munkakeresésre. Ennek előnye, hogy többen vagytok, hátránya, hogy kevesebb idő marad csak Veled foglalkozni, és előfordulhat az is, hogy jelentkezésed után várnod kell a következő tréning időpontjára. Ez a forma ugyan drágább, ám ami nagyon nagy előnye, hogy kizárólag Veled foglalkozom. Egyéni felkészítés esetén nem kell várnod más jelentkezőkre, ráadásul, ha kiderül, hogy más területen is szükséges a fejlődésed, azonnal megbeszélhetjük mi legyen a következő lépés. Amennyiben nincs időd találkozni, esetleg vidéken élsz, vagy bármely más okból kifolyólag nem tudunk találkozni, egyedül is fel tudsz készülni az 50 állásinterjú kérdés kártyacsomagok segítségével!
 15 000,-/fő/3 óra✵  10 000,-/óra/fő✵

 Katt ide az árakért!

✵ Az ár bruttóban értendő, az óra 60 percet jelent.

Hezitálsz? Úgy érzed hiányzik még valami?

Amennyiben hezitálsz, esetleg úgy érzed valami hiányzik még az első lépés megtételéhez olvasd el, munkakereséssel kapcsolatos bejegyzéseimet!

Egy azonban biztos! Az első lépés a Tiéd! Tedd meg magadért!