A business és life coaching az inspiratív megoldások szállítója!

Önbizalom, önbizalom növelés, önismeret, önbecsülés, egyéni fejlődés… kifejezések Tőled nyernek tartalmat! Az Inspiratív Coaching összeköti a kreativitással járó alkotóerőt, az elméleti indíttatást és elképzelést egyfajta teremtő erőként, így támogató segítséget nyújt abban, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

A coaching eredményeként

✔︎ életed minőségén javítani tudsz,
✔︎ növelheted teljesítményedet és/vagy személyes fejlődésedet,
✔︎ könnyebben meghozhatod döntéseidet, valamint
✔︎ megoldások hadát sorakoztathatod fel annak érdekében, hogy tovább lépj egy-egy, most még megoldhatatlannak tűnő helyzeten.

 

Nem számít, hogy milyen családban születtél, milyen iskolai végzettséged van, fiatal esetleg idősebb vagy, tapasztalt vagy tapasztalatlan, férfi vagy nő…! A coaching Neked is eredményt hoz, mivel a megoldás egyszerűen már most a fejedben van!

 

“Nagyon köszönöm a csütörtök esti life coaching ülést. Hihetetlenül jó volt! Elindultunk egy egyszerű, általam felhozott témával, amit már szerettem volna átlépni, mert nem tűnt olyan fontosnak , hogy ez meghatározó legyen az életemben, de Te végig vittél ennek korrigálásának  lehetőségein. Ez rávilágított számomra, hogy az életem más területeire is hatással van a hasonló viselkedésem. A Te vezetéseddel saját magam jöttem rá, hogy mit kell tennem, hogy kilépjek a megszokott játszmákból. Eddig is tudtam, hogy ne  elvárásaim legyenek másokkal szemben, hanem én változzak, változtassak, de azt nem egyszerű meglátni, hogy miben és hogyan. Sokat segítettél ebben. Már évek óta foglalkozok lelki eredetű dolgok különböző technikákkal való feldolgozásával és nyitott vagyok minden új dolog felé. Úgy gondolom, hogy a Te személyedben egy olyan emberre leltem, aki mind szaktudásában, mind emberi tulajdonságaiban profi.”

Még egyszer köszönöm!
Csillag Zsuzsa

 Mikor van szükséged life coachra? Mikor tudok segíteni Neked?  

… ha a következő lista bármelyik pontján magadra ismersz:

párkapcsolati konfliktusod van (barátoddal/barátnőddel való kapcsolatodban valami hiányzik, “nem ért meg”…),
mindennapi működésedet negatív módon befolyásoló érzelmi válságban vagy,
komoly döntés előtt állsz, és előtte szeretnéd több szempontból is átbeszélni az esetet,
céltalanság jellemez, nem találod a helyedet,
esetleg vannak céljaid, de nem érted miért nem éred el őket soha,
úgy érzed kiégtél (burnout),
unalmassá vált a mókuskerék és ki akarsz szállni,
esetleg elvesztetted a munkádat és egy ideje már keresgélsz,
munkát (karriert) szeretnél váltani,
nem tudod merre indítsd el karrieredet, vagyis szeretnél irányt találni magadnak,
kommunikációs gondjaid vannak családtagjaiddal, munkatársaiddal, vagy esetleg főnököddel
gondban vagy az időgazdálkodással!

“Túl sok mindent vállaltam be, nem tudtam nemet mondani és azt amit csináltam, maximális erőbedobással végeztem. Így idővel azzal szembesültem, nem jutott időm a családomra. A tudatos lelassítás módszerét próbálom elsajátítani a business coaching után. Nagyon hasznos, nemcsak a munka terén, hanem a magánélet terén is. Rávilágít olyan problémákra is, amiről azt gondolná az ember egyedül van, de menet közben kiderül, sokan vagyunk ugyanolyan helyzetben.”

D. Éva

 

Mi történik business és life coaching közben?

 

Közös munkánk beszélgetésekre, egészen pontosan, úgynevezett ülésekre épül. Ez lehet, hogy csak egy alkalom, de az is lehet, hogy többször találkozunk, ez mindig Tőled függ. Ilyenkor Te elmondod mi az, amiben megoldást keresel, én pedig szinte észrevétlenül, ám végig melletted maradva vezetlek el a megoldásokig!

Menet közben lehet, hogy tesztet, vagy egy játékot próbálsz majd ki, de az sem elképzelhetetlen, hogy egy konkrét helyzetet modellezünk le azért, hogy felismerésre juss, tovább tudj lépni adott pontról, vagy azért, hogy élesben már magabiztosan, és sikeresen reagálj.

Két ülés között izgalmas feladataid lesznek, amiket ha elvégzel, akkor egészen biztos, hogy gyorsan választ kapsz kérdéseidre, így a siker nem marad el!

Az egyéni coaching ülések ára: 10.000 Ft/óra*
*az ár bruttóban értendő és egy óra 60 perces foglalkozást jelent

Magadra ismertél? Nyitott vagy megoldásokat keresni? Tovább lépnél? Hajlandó vagy megtenni az első lépést?

Tedd meg magadért!